`    qw
 
                                                                          prima pagina      legislatie      utile        contact

accesul la profesie | dezvoltare profesionala | etica & deontologie | auditul de calitate | publicatii | membrii | evenimente 

Noutati | Media | Stagiari

         
 

despre noi

despre C.E.C.C.A.R.

 

 
 
In atentia profesionistilor contabili, membri CECCAR


1. Acordarea vizei anuale >> Descarca

2. Model cerere viza PF >> Descarca

3. Model cerere viza PJ >> Descarca

4. Raport anual activitate 2009 >> Descarca

5. Declaratie propria raspundere - incompatibilitati si pregatire >> Descarca

6. Fisa optiuni specializari expertize contabile judiciare >> Descarca

 
 

Calendarul examenelor pe anul 2010:

- 25 iulie , 1 august 2010 examenul de admitere la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil si de contabil autorizat


- 17 octombrie, 24 octombrie 2010 examenul de aptitudini in vederea accesului la calitatea de expert contabil si de contabil autorizat


- 21 noiembrie 2010 examenul de admitere la stagiu in vederea obtinerii calitatii de expert contabil pentru contabilii autorizati, membri activi ai Corpului, care indeplinesc conditia de studii superioare economice
 

 
 
In atentia stagiarilor!!!

Se organizeaza intalniri de lucru intre lectori si stagiari astfel:

An III – 2 decembrie 2009 ora 16.00
An II - 3 decembrie 2009 ora 16.00
An I – 4 decembrie 2009 ora 16.00

Contactati filiala pentru informatii
 
 
Examen de admitere la stagiu pentru categoria contabili autorizati care indeplinesc conditia de studii superioare economice in data de 29 noiembrie 2009!

In sedinta Consiliului Superior din 24 iulie 2009 s-a aprobat organizarea unei sesiuni a examenului de admitere la stagiu pentru contabili autorizati, membri active ai Corpului, care indeplinesc conditia de studii superioare economice in data de 29 noiembrie 2009.
Se pot inscrie si contabili autorizati inactivi care au dobandit studii superioare economice si care au posibilitatea in urma promovarii interviului de reactivare sa se inscrie la sesiunea organizata in 29 noiembrie 2009.
Disciplinele la care se va sustine examenul de admitere la stagiu sunt contabilitate, audit, evaluarea economica si financiara a intreprinderilor si expertiza contabila.
Termenul de depunere a dosarelor este de 10 noiembrie 2009.

Acte necesare inscrierii >> Descarca
Tematica examenului de admitere >> Descarca
 
 
INVITATIE

In baza Normelor privind organizarea si desfasurarea actiunilor de reintegrare a membrilor inactivi ai Corpului, va rugam ca pina la 15 octombrie 2009 sa restituiti, daca considerati necesar, cererea alaturata, completata si semnata in vederea demararii procedurilor pentru reintegrarea dumneavoastra si inscrierea in Tabloul Corpului Expertilor Contabili si Contabililor autorizati din Romania. Va punem in vedere ca potrivit Regulamentului de organizare si functionare si Normelor Corpului, neclarificarea statutului de inactiv atrage dupa sine retragerea dreptului de exercitare a profesiei de expert contabil si/sau contabil autorizat.

>> Descarca

 
 

ZIUA NATIONALA A CONTABILULUI ROMAN,

SARBATORITA IN FIECARE AN LA 21

 

SEPTEMBRIE NE OFERA PRILEJUL DE A VA ADRESA CELE MAI SINCERE FELICITARI SI DE A VA DORI MULT SUCCES IN ACTIVITATEA PROFESIONALA, MULTA SANATATE SI FERICIRE.

Ne bucuram sa va avem alaturi pe 21.09.2009 la Restaurant TIMEEA incepind cu ora 12.

 
 

Foarte important!!!

Pana la data de 31 octombrie se primesc la filiala pentru schimbare carnetele de membru care nu mai au casuta pentru aplicarea stampilei de viza anuala.

Cursurile de pregatire profesionala necesare pentru acoperirea celor 20 de ore obligatorii pentru acordarea vizei pentru 2010 vor fi organizate in luna octombrie si noiembrie, astfel :


- IFRS 26-30 octombrie
- fiscalitate 9-13 noiembrie
- misiunile profesiei – doctrina si deontologie profesio9nala ca support in activitate 23- 27 noiembrie

 
 
In atentia stagiarilor!!!

Se organizeaza intalniri de lucru intre lectori si stagiari astfel:

An III – 29 august 2009 ora 10.00
An II - 28 august 2009 ora 16.00
An I - 31august 2009 ora 16.00


Contactati filiala pentru informatii
 
 
EXAMEN APTITUDINI 2009

Va comunicam ca examenul de aptitudini din acest an pentru stagiarii anului III de stagiu care si-au indeplinit obligatiile potrivit Regulamentului de stagiu se va desfasura in zilele de 11 octombrie 2009 - proba scrisa si 18 octombrie 2009 - proba orala.
Dosarele de inscriere se primesc la sediul filialei pana in data de 11 septembrie 2009.

Cerere inscriere examen aptitudini. >> Descarca

Tematica examenului de aptitudini. >> Descarca

Actele necesare pentru dosarul de inscriere la examenul de aptitudini >> Descarca
 
 
ANUNT!!! Examen de diferenta


Examenul de diferenta pentru contabilii autorizati, membrii activi, care indeplinesc conditiile de studii superioare se va sustine in data de 29 NOIEMBRIE 2009.

 
 
pag. 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
 

Plata obligaţiilor faţă de CECCAR poate fi făcută şi Ón contul RO10 BTRL RONC RT0V 2581 560E - Cont Colector Sucursala CARAS SEVERIN deschis la Banca Transilvania. Vă rugăm să ne transmiteţi pe adresa de e-mail a filialei, ceccarcaras@ceccarcaras.ro confirmarea plăţii.